Welkom bij AndersOm Thuisbegeleiding!

AndersOm Thuisbegeleiding is een AWBZ-erkende organisatie en biedt thuisbegeleiding aan mensen met verschillende soorten problemen. Wij begeleiden gezinssystemen waarbij veelal sprake is van een verstandelijke beperking en/of psychiatrisch beeld. De aanpak is deels generalistisch en waar nodig specialistisch. Hiervoor hebben we medewerkers met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus (MBO-HBO-WO) in dienst. Korte lijnen en doorlooptijden typeren de organisatie.

AndersOm Thuisbegeleiding heeft geen wachtlijst.


Uitgangspunten:

Wij zijn betrokken, laagdrempelig en dichtbij. Wij werken resultaatgericht en hechten veel waarde aan kwaliteit. Door goed te luisteren en methodisch te werken, sluiten wij zoveel mogelijk aan bij uw mogelijkheden. Mensen op weg helpen en zingeving bieden, is waar wij ons voor inzetten.


Praktisch:

Door praktische begeleiding op diverse gebieden werken we samen met u toe naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Dit kan variëren van opvoedingsondersteuning tot begeleiding bij het structureren en organiseren van uw dagindeling, huishouding en/of administratie.


Afbeeldingsresultaat voor gezocht


 

Wij zijn op zoek naar diverse ervaren begeleiders (zowel MBO als HBO niveau). Beschik jij over een goed inlevingsvermogen, een flexibele instelling en ben je in staat om zelfstandig te werken? Heb jij een rijbewijs èn de beschikking over een auto? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Nieuwsgierig naar het volledige profiel?

Klik dan hier.

 

AndersOm Thuisbegeleiding

Noorderstaete 24

9402XB Assen

Telefoon: 0592-715390

[email protected]