Ieder mens is uniek en mooi

We zien er allemaal anders uit, hebben ieder onze eigen kijk op de wereld, onze eigen gedachten, kwaliteiten en overtuigingen. De meesten van ons kunnen daar prima mee overweg, vinden op eigen kracht een plekje in de samenleving. Maar dat is niet voor iedereen altijd vanzelfsprekend. Voor sommigen is het tempo te hoog, lijkt het leven te complex of het eigen gedrag lastig beheersbaar. Dan heb je het niet makkelijk, zeker niet in deze tijd waarin het perfecte leven tot norm is verheven. Zie dan maar eens jezelf te zijn.

Wij zijn AndersOm

Wij zijn een expert in specialistische en generalistische begeleiding binnen de WMO en de Jeugdzorg. Wij bieden steun, met compassie voor de mens en oprechte belangstelling voor het verhaal. Wij helpen mensen het maximale uit hun leven te halen, binnen hun persoonlijke mogelijkheden en beperkingen. Zodat ze vanuit hun eigen kracht geluk kunnen ervaren, aan zelfstandigheid winnen en met trots zichzelf kunnen zijn. Zo helpen wij mensen sterker uit de strijd te komen.

Onze voordelen op een rij

  • We starten snel, we kennen geen wachtlijst
  • We luisteren goed naar wat jij wilt, kijkend naar mogelijkheden
  • We maken samen met jou een plan met duidelijke doelen
  • Oplossingen vinden we samen, we geven niet snel op
  • We werken samen met andere betrokken professionals
​Elke situatie is anders

We helpen iedereen de knop om te zetten

We bieden begeleiding aan jeugdigen, jongeren en volwassenen. Aan iedereen bij wie het even wat minder goed gaat en waarbij de problemen zich lijken op te stapelen. Ook het gezin kunnen we hierbij helpen. Iedere situatie vraagt om maatwerk. Daarom hebben wij medewerkers in dienst met verschillende opleidingen, werkervaring en achtergronden, zodat de best passende begeleiding kan worden geboden.

Ben jij klaar om de knop om te zetten?