Contact

Ben jij klaar om de knop om te zetten?

Meld je aan voor een intakegesprek. Hierbij kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze hulpverlening.

Je kunt contact met ons opnemen via telefoon of e-mail of bereik ons via de beveiligde omgeving van Zivver. Via de Zivver-omgeving kun je veilige persoonlijke en vertrouwelijke gegevens versturen en ontvangen. Als je een algemene vraag of opmerking hebt, kun je de knop “Start algemeen veilig bericht” gebruiken. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op en we proberen binnen een week een afspraak in te plannen. Wij kennen geen wachtlijst, dus na de intake en vastgestelde indicatie kunnen we direct starten.

Ben je al cliënt en wil je contact opnemen met je hulpverlener? Dat kan via de knop “Start een veilige conversatie.”

Ben je niet tevreden?

Kwaliteit staat bij AndersOm hoog in het vaandel. Wij doen ons best om correcte informatie te geven en jou de behandeling te geven die bij je past. Heb je toch een klacht, dan stellen wij het op prijs als je ons dit laat weten. Stuur ons een mail op: klacht@andersomthuisbegeleiding.nl. De klachtenfunctionaris/vertrouwenspersoon gaat met jou in gesprek en biedt hulp om de klacht op te lossen.

Een klacht kan worden ingediend bij de klachtencommissie. In de praktijk helpt het vaak om de hulp van de klachtenfunctionaris/vertrouwenspersoon in te roepen. Een klacht kan worden ingediend op klachtencommissie@inter-psy.nlAndersom Thuisbegeleiding maakt deel uit van de INTER-PSY Groep.

AndersOm is ook aangesloten bij de Geschillencommissie. Daar  kunt u als u hulp op grond van de WlZ krijg en  als u zich niet kunt vinden in de uitspraak van de klachtencommissie, uw klacht voorleggen. Ga voor meer informatie naar de website: www.degeschillencommissie.nl

Waar je ons kunt vinden

Op het kaartje hiernaast kun je vinden in welke gemeenten en op welke gebieden wij actief zijn. Wij bieden hulp vanuit WMO, jeugdhulp en ook bij een WLZ indicatie bieden we mogelijkheden. Ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen of bevind je jezelf in een andere gemeente? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

AndersOm Thuisbegeleiding B.V.
Noorderstaete 24
9402 XB Assen

Telefoon 0592-715390
E-mail info@andersomthuisbegeleiding.nl

 

Hier kunnen we helpen