Contact

Ben jij klaar om de knop om te zetten?

Meld je aan voor een intakegesprek. Hierbij kun je vrijblijvend informatie aanvragen over onze hulpverlening.

Neem contact op via onderstaand contactformulier of bereik ons via telefoon of via e-mail. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op en we proberen binnen een week een afspraak in te plannen. Wij kennen geen wachtlijst, dus na de intake en vastgestelde indicatie kunnen we direct starten. 

Contactformulier


Ben je niet tevreden?

Kwaliteit staat bij AndersOm hoog in het vaandel. Wij doen ons best om correcte informatie te geven en jou de behandeling te geven die bij je past. Heb je toch een klacht, dan stellen wij het op prijs als je ons dit laat weten. Stuur ons een mail op: klacht@andersomthuisbegeleiding.nl. Wij gaan met jou in gesprek en zullen ons uiterste best doen jouw klacht te verhelpen.

AndersOm is ook aangesloten bij de Geschillencommissie. Ga voor meer informatie naar de website: www.degeschillencommissie.nl

Waar je ons kunt vinden

Op het kaartje hiernaast kun je vinden in welke gemeenten en op welke gebieden wij actief zijn. Wij bieden hulp vanuit WMO, jeugdhulp en ook bij een WLZ indicatie bieden we mogelijkheden. Ben je benieuwd of wij jou kunnen helpen of bevind je jezelf in een andere gemeente? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden.

AndersOm Thuisbegeleiding B.V.
Noorderstaete 24
9402 XB Assen

Telefoon 0592-715390
E-mail info@andersomthuisbegeleiding.nl

 

Hier kunnen we helpen